hirdetés

Igazi fegyver a Sothing légycsapója

hír
Igazi fegyver a Sothing légycsapója 1
írta: SonkaMod
2021-06-18

A nyár beköszöntével igencsak megszaporodtak a szúnyogok, legyek, poloskák és az ezekhez hasonló dögök. Ezzel mind nem is lenne semmi baj, ha ezek az állatok tiszteletben tartanák a magántulajdont és nem röpködnének be folyamatosan a lakásba. De mivel a DNS-ükbe van kódolva a szemtelenség, természetesen ott idegesítik az embert, ahol csak lehet. Nehéz felvenni velük a küzdelmet, de a szúnyoghálók, a Chemotox és a légycsapók azért méltó ellenfeleik.

800 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, amivel 10 000 légy lecsapására elég energiát tárol magában. Újratölteni micro USB porton keresztül lehetséges és a folyamat kicsit több, mint egy órát vesz igénybe.

A légycsapó fehér és halvány piros színben elérhető, és lehet rendelni csehországi raktárból is, tehát áfát nem kell rá fizetni. A Banggoodon több, mint 6000 forintba kerülne, de a BGJUN186 kuponkóddal mindössze 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható szállítási költséggel együtt. Ennyit pedig bőven megér ez a fegyver, amivel rövidre zárhatjuk az idegesítő rovarok életét.

hirdetés