hirdetés

Idén jobban fog kelleni a légtisztító, mint eddig bármikor

hír
Idén jobban fog kelleni a légtisztító, mint eddig bármikor 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: SonkaMod
2022-09-28

Sajnos úgy hozta az élet, hogy egy jó nagy energiaválság közepébe csöppentünk, ami sok kérdést felvet a téllel és a hideggel kapcsolatban, de biztos van egy olyan aspektus, amivel rengetegen nem számolnak. Ez pedig a szmog, ami várhatóan eléggé meg fog emelkedni, hiszen elkezdenek az emberek mindennel fűteni, ami kicsit is ég, ezért valószínűleg a falvakban, vidéki városokban elég nagy lehet a füst, de sajnos még a fővárosban is találkozhatunk ilyennel. Az utcán ez ellen nem igen lehet védekezni, de a lakásban annál inkább, hiszen egy légtisztító megoldja a problémát.

A tetején érintőgombokkal vezérelhető, a ventilátor teljesítménye négy fokozatban állítható, lehet időzíteni és gyerekzár is található rajta. A gépet távolról is vezérelhetjük, a ProscenicHome appal működik, és, abban lehet beállítani az automatizálást. A levegő szennyezettségét folyamatosan méri, és jelzi is azzal, hogy milyen színben világít a gép alja, de ezt az indikátort ki lehet kapcsolni, ha éppenséggel zavarna.

Érdemes felkészülni, hogy idén még rosszabb lesz a levegő, mint eddig bármikor, tehát a légtisztító beszerzése indokolt. A Proscenic A8 nem is rossz gép e célra, az ára pedig kedvező. Geekbuyingról lehet megrendelni a PROSCA8  kuponkóddal, így pedig mindössze 27 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes, EU raktáras házhozszállítással.

hirdetés