hirdetés

Ideje okos termosztátra váltani

hír
Ideje okos termosztátra váltani 1

Forrás: AliExpress, AVATTO Intelligent Store

írta: SonkaMod
2022-12-02

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok háztartásban még olyan kezdetleges termosztát van, ami csak egy tekerentyű, amin többé-kevésbé be lehet állítani a hőmérsékletet és semmi több. Ennél szerencsére már sokkal előbb jár a technológia, egy megfelelően modern eszközre pedig nem drága és nem is bonyolult a váltás.

Nem nagy ördöngösség bekötni a régi helyére egy ilyen termosztátot, szakember pár perc alatt megcsinálja, de ha minimális műszaki vénával rendelkezünk, akkor is beköthető nagyon gyorsan, viszont az fontos, hogy ennek a kütyünek kell fázis és nulla vezeték is, nem elég a kazánhoz kötni.

Külön kapható belőle padlófűtéshez, elektromos fűtéshez és gázkazánhoz használható variáns, ám az áruk egységesen 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a WT81PR2  kuponkóddal. A szállításért egy forintot sem kérnek el, a Standard Shipping móddal pedig a Posta vámkezelési költsége is elkerülhető.

hirdetés