hirdetés

Holnap reggel 9-ig még tart az akció Alin

A népszerű márkák boltjai

hír
Holnap reggel 9-ig még tart az akció Alin 1
írta: Rolla
2019-11-12

3 napig tart a 11.11-es akciósorozat Aliexpress-en, így ha tegnap lemaradtatok vagy utólag jutott eszetekbe még valami, akkor még nem csúsztatok le semmiről. Amíg tart a készlet, addig még a tegnapi cikkünkből is meríthettek ötletet, továbbá a csoportunkban ma is pörögnek a dealek. Most pedig a kütyük helyett nézzük meg a népszerű márkákat, akik kuponokat és kedvezményeket ajánlanak, ha náluk vásároltok Alin. Kaptunk mindenre érvényes kuponokat is, ezeket is érdemes használnotok: GO11 kóddal $5 kedvezmény $50 feletti rendelésre, FINAL11 kóddal $10 kedvezmény $100 feletti rendelésre.

Xiaomi

Természetesen a Xiaomi sem maradhatott ki, ők is elkészítették a 11.11-es oldalukat Alin. Nem veszik véresen komolyan, hogy csak Xiaomi termékeket pakolnak ki, találhattok az almárkák közül is sokféle cuccot. Ez azt jelenti, hogy a Mi Band 4-től az arctisztítóig sok mindent találhattok. Sok termék elérhető európai raktárból is, drágább kütyüknél figyeljetek rá, hogy innen rendeljétek meg őket.

QCY

Ha Bluetooth-os fülest kerestek, akkor nézzetek körül mindenképpen a QCY boltjában, ahol megtaláljátok azokat a hangkeltőket, amiket mi is teszteltünk már. Hogy érezzétek, hogy mennyire olcsóak a cuccaik: az egész oldalt végignézve sem találtam olyan terméket, aminek az ára már áfahatár felett van, így nézelődjetek bátran.

Szerencsére itt nem ér véget a lista, hiszen megtaláljátok még többek között az Amazfit, a Mifa vagy a Huawei termékeit is ezen az oldalon, szóval ha itt nem láttátok a kedvenc brandeteket, akkor nézzetek körül Alin.

hirdetés