hirdetés

Hogyan lesz a kínai hátizsákból babaágy?

hír
Hogyan lesz a kínai hátizsákból babaágy? 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-09

Már keményen hozzáedződtünk a kínaiak leleményességéhez, de nagy ritkán azért meg tudnak lepni egy-egy koncepcióval. A táska, ami babaággyá konvertálható pont egy ilyen termék, de fontos megjegyezni, hogy ebben a koncepcióban nemcsak célnélküli próbálkozás látszik, hanem egy tényleg valódi piaci rést kíván betölteni. A gyakorlatban persze kérdés, hogy hogyan működik, de könnyen elképzelhető, hogy tényleg jól.

A 35 literes táska tele van rekeszekkel és cipzáras zsebekkel, és még USB csatlakozó is van rajta, ami egy power bankkel jól kihasználható. A befoglaló mérete 30x20x40 centiméter, legalábbis összecsukva, de ha kinyitjuk a fekhely részt, akkor már 73 centivel nagyobb.

Nem biztos, hogy a kínaiaknak jutott először az eszébe ez a koncepció, mert rákeresve a neten egy csomó ilyet lehet találni, de az biztos, hogy egyelőre nem túl elterjedt ez a fajta táska. Az ára egyébként nem vészes, jelenleg 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt a Banggoodról rendelve.

hirdetés