hirdetés

Hogyan lehet Aliexpress-en kuponozni?

hír
Hogyan lehet Aliexpress-en kuponozni? 1
írta: SonkaMod
2020-02-13

Rengetegen szokták kérdezni a Facebook csoportunkban, hogy egy-egy alis cucchoz hogyan lehet kupont szerezni. Sajnos erre sokszor az a válasz, hogy sehogy. Most mégis megmutatunk egy módszert, ami elég egyszerű, de rengetegen nem ismerik. Éppen ezért most hozunk egy remek példát amin keresztül be tudjuk mutatni ezt a spórolási lehetőséget.

Első lépés: szemeljük ki a terméket

Ha van egy cucc, amit szeretnénk megvenni, akkor rá kell keresnünk, és a sok találat közül meg kell nyitni párat, hogy lássuk, mennyiért lehet megvenni, illetve melyik eladónál lehet kupont felhasználni. Azt, hogy van-e kedvezmény, az ár alatt láthatjátok a ’Get coupons’ feliratva kattintva.

Második lépés: Kupon választás

Sok esetben olyan kuponokat lehet találni, hogy egy bizonyos összeg fölött elengednek pár dollárt. Jelen esetben olyan jó lehetőség adott, hogy minimum 10,01$ költés felett 10$-t elengednek az árból. Mivel a cipő 29,23 dolcsi lenne, így a végösszeg 19,23$ lesz. Na ugye, hogy jól hangzik?

Harmadik lépés: Irány fizetni!

A fizetési oldalon tudjuk a kupont beváltani, de ez már nagyon egyszerű folyamat, hiszen a store-os kupont automatikusan hozzáadja a rendszer az összeghez, ha előtte rákattintottunk a ‘get’-re, illetve kivonja belőle. Tehát már csak csekkolni kell a végösszeget, és ha az megfelelő, akkor irány a kassza, van olcsón egy cipőnk!

hirdetés