hirdetés

Hatalmas akkumulátorral debütált az Oukitel WP16

hír
Hatalmas akkumulátorral debütált az Oukitel WP16 1
írta: SonkaMod
2022-01-18

Az ezer plusz egyedik okostelefonját adta ki az Oukitel, mely a WP16 elnevezést kapta. A készülék jól beleillik a gyártó által képviselt strapatelefon vonalba, a hardver legbrutálisabb részlete a hatalmas akkumulátor, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Egy érdekes középkategóriás telefon lett, amiből az első pár darab bevezető áron rendelhető, így pedig nagyjából 65 000 forintba kerül, szállítási költséggel együtt.

Ami a strapabíróságot illeti IP68 és IP69K szabványok mellett a MIL-STD-810G-vel is rendelkezik. Tehát ellenáll a másfél méteres vízoszlop nyomásának minimum fél óra hosszat, és jól bírja az ütéseket, valamint a port is.

Az Android 11-et futtató Oukitel WP16-ra már a második körös előrendelés megy, mert az első kör nagyon gyorsan betelt. Jelenleg így a 65 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os bevezető áron lehet megvásárolni, amiben már a szállítási díj benne van. Egyéb rejtett költséggel nem kell számolni, erre már nem kell plusz áfát, vámot vagy kezelési költséget fizetni.

hirdetés