hirdetés

Hasíts az OOTD S10 elektromos rollerrel

Teljesítmény és kényelem most még kedvezőbb áron

hír
Hasíts az OOTD S10 elektromos rollerrel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-31

Az OOTD S10 elektromos roller – amelyről korábban már tesztet is írtunk – most még kedvezőbb áron elérhető. Kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és dinamikus közlekedési eszközt keresnek városi használatra és könnyebb terepekre. Az erőteljes motor, a hosszú hatótáv és a kényelmes irányíthatóság mellett most még jobb áron viheted. Ha egy megfelelő ár-érték arányú elektromos rollert szeretnél, feltétlenül olvass tovább!

Az IPX4 (fröccsenésálló) vízállósági besorolás lehetővé teszi, hogy enyhe esőben és nedves körülmények között is bátran használd a rollert. A csomag tartalmazza magát az elektromos rollert, egy töltőt és egy használati útmutatót.

Az OOTD S10 kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és dinamikus közlekedési eszközt keresnek városi használatra és könnyebb terepekre. Az erőteljes motor, a hosszú hatótáv és a kényelmes irányíthatóság mellett most még jobb áron lehet a tiéd. A BG1ecbf6  kuponkóddal mindössze 243 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg EU raktárból a Banggood oldalán. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!

hirdetés