hirdetés

Háromszor ötméteres okos LED szalag megint fillérekért

hír
Háromszor ötméteres okos LED szalag megint fillérekért 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-11-30

Az Elfeland okos LED szalagját újfent extrém jó áron lehet rendelni, ráadásul EU raktárból, így gyorsan meg is érkezik. A szett tartalmaz három darab ötméteres LED tekercset, az invertert és a távirányítót. Egyszóval teljesen komplett a szett. Okostelefonról is tudjuk irányítani, és mindez pedig összesen 5800 Ft-ért rendelhető.

Az Elfeland LED szalagjai beltérre valók, és SMD 5050-es diódákkal vannak felszerelve. Méterenként harminc darab LED van rajtuk, amik RGB színekben pompáznak. Egy inverter el is bírja mind a 15 méternyi szalagot, és három csatlakozója van, ahova ráköthetjük őket. Magán az eszközön is van egy nyomógombos vezérlő, ahol változtathatunk a módok között, de az összetettebb, 24 gombos távvezérlőjével egyszerűbb dolgunk lesz, ezzel tudunk a színek és fényjátékok között váltogatni. A vezérlő kapott egy mikrofont is, így képes a zene ütemére változtatni a LED-ek színét. A slusszpoén, hogy okos funkciókkal rendelkezik, így telefonos applikációból is vezérelhetjük. A mobilunkkal is változtathatjuk a színét, a fényerejét, ki- és bekapcsolhatjuk, és időzíthetjük. Sajnos ugyan nem WiFi-s, így távolról nem vezérelhető, de a Bluetooth csatlakozási lehetőség is egész nagy szabadságot ad a lakáson belül.

Az előző hónapban is volt egy ilyen remek akció ezekre a LED-ekre, és akkor is elég sokan vettek belőle. A

visszajelzések alapján teljesen vállalható, ha nem is csúcsminőségű a termék.

De ezért az árért ez a 15 méteres okos LED szalag kiemelkedően jó vétel. A BG26ef33  kuponkóddal vásárolhatjuk meg mindössze 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a szállítás pedig ingyenes hozzá, lengyelországi raktárból. Teljesen áfamentesen és mindössze egy hét alatt érkezik, futárszolgálattal.

Frissítés: Elfogyott a kupon, de kaptunk rá újat. A BGHU1322  kuponkóddal 6400 Ft-ért rendelhető!

hirdetés