hirdetés

Hármasával piszok olcsón rendelhetők alis kütyük

hír
Hármasával piszok olcsón rendelhetők alis kütyük 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2022-10-11

Az Aliexpress-nek van egy nagyon érdekes vásárlásra ösztönző ajánlata, amit kár lenne kihagyni. Akik szeretnek Kínából rendelgetni és rajonganak a sok kínai kiegészítőért, azoknak ez egy igazi csemege, de bizony mindenki találhat számára izgalmas terméket. A lényeg, hogy három cuccot kell választani, amik összesen 5,99 vagy 9,99 dollárba kerülnek, tehát egyenként igen olcsóra jönnek ki.

Igazi vevőcsalogató akciót hirdetett meg az Aliexpress, amire egész egyszerűen nem lehet nemet mondani. Kiválogattak egy jó csokorra való filléres eszközt, és ezeket lehet még sokkal olcsóbban megvásárolni. A listában van multiméter, töltőkábelek, töltők, forrasztópáka, LED-es gyertya, USB hub, pendrive, fázisceruza és egy rakat más cucc. A lényeg, hogy két kalapból lehet választani, az egyikből hármat kiválasztva 5,99 $ a végösszeg, a másiknál pedig 9,99 $. Lényegében így egy csomagban baromi olcsón juthatunk hozzá ezekhez a termékekhez.

Hab a tortán, hogy a szállításért sem kell fizetni, az áfa pedig benne van az árban, tehát tényleg csak ezt a 6 és 10 dolláros összeget kell kicsengetni. Az akció csak az okostelefonos alkalmazásból érhető el, így ezt a linket érdemes telefonról megnyitni, vagy a linken megjelenő QR kódot a mobillal beolvasni.

Forrás: Aliexpress

hirdetés