hirdetés

Hangláda egy kis táskában – Tronsmart Force Max

A nagy hangerő és a szép hangkép garantált a Tronsmart Force Max hordozható hangszóróból

hír
Hangláda egy kis táskában – Tronsmart Force Max 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-06

Ez egy 80 W-os teljesítményű hangszóró, amely rendkívül tartós, erőteljes hangzással és hosszú üzemidővel rendelkezik. A nagy hangerő és a tiszta hangkép garantált, amit tesztjeink is megerősítettek. Kategóriájában kiemelkedő vétel, különösen a Geekbuying akciójában.

A Force Max hangzása meglepően jó. Bár a 80 W-os teljesítmény talán túlzásnak tűnhet, a hangerő valóban lenyűgöző. A basszus erőteljes, rezgései jól érzékelhetők. Az EQ-gombbal három előre definiált hangképet választhatunk, de az alapbeállítás is kiváló.

28 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Geekbuyingon a FORCEMAX  kuponkóddal, amely az eddig legalacsonyabb ár, ami eljutott hozzánk. Ehhez már nem jön plusz szállítási díj sem és pikk-pakk kihozzák az európai raktárból. Olvassátok el a tesztünket, majd rendeljétek meg kedvezményesen ezt a brutál hangládát!

hirdetés