hirdetés

Ha épp kéne egy új router, akkor ne habozzunk, vegyünk Xiaomit

hír
Ha épp kéne egy új router, akkor ne habozzunk, vegyünk Xiaomit 1
írta: SonkaMod
2021-02-15

A Xiaomi WiFi 6 képes eszközei rendkívül jók és olcsók. Ezt már tudjuk, hiszen megjelentek róla a tesztek és a kütyük nagyon jól sikerültek, az áruk pedig már a megjelenéskor is kedvező volt. Ha úgy érezzük, hogy le kell már cserélni az otthoni routert egy jobbra, akkor nem szabad kételkednünk, hogy a legjobb megoldást a Xiaomi adja. Az AX3600-as csúcsgépük az egyik legjobb a piacon, de az AX1800 is elég a legtöbb felhasználónak, és ez a kütyü már tényleg nem drága.

A kütyü egyszerre akár 128 darab WiFi-s eszközt is kiszolgál, az elméleti maximális sebessége pedig 1775 MbpsNégy darab antenna van benne, kettő 2,4-es és szintén kettő 5 GHz-es darab. A tesztek alapján olyan erős, hogy még az otthonunktól számított 50-100 méteres körben is használható, a helyiségekben pedig tökéletes internetezési lehetőséget biztosít. Ha esetleg egy Versailles méretű kastélyban és telken laknánk, akkor lehet többet is vásárolni belőle, és akkor mesh hálózatot kialakítani, mert erre is képes. Azért a gyakorlatban ezt nem hiszem, hogy sokan kihasználnák. Az eszközre kábellel is fel lehet csatlakozni, összesen 4 darab ethernet csatlakozóval rendelkezik, amiből 3 darab szolgál kimenetként.

Ahhoz képest, hogy ez egy WiFi 6-os kütyü, és rendkívül minőségi, egyáltalán nem drága. A Banggoodról rendelve a BGNLP061 kuponkódot felhasználva, EU Priorty Line szállítással együtt is kijön már 21 000 forintból.

hirdetés