hirdetés

Gyönyörű okos személymérleget dobott piacra a Haylou

hír
Gyönyörű okos személymérleget dobott piacra a Haylou 1
írta: SonkaMod
2021-10-13

Bár a Haylou az utóbbi időben a fülhallgatók és az olcsó okosórák témakörében mutat fel maradandót, úgy látszik, hogy más vizekre is szívesen eveznek. Most bemutatták az okos személymérlegüket, ami kiemelkedő dizájnnal rendelkezik, és mindenféle érdekes dolgot mér a testünk ellenállásából.

A mérlegen négy fém érzékelő található, ezekre kell meztelen talppal ráállni, így kalkulálja ezt a rengeteg értéket. Az eredményeket figyelemmel követhetjük az okostelefonunkon, hiszen Bluetooth-on keresztül mindent átküld rá az eszköz. Többen is használhatják ezt a mérleget, ugyanis a testsúly alapján felismeri, hogy éppen ki állt rá, és az ahhoz a felhasználóhoz tartozó profilba menti az adatokat. Beépített akkumulátorral rendelkezik, és Type-C porton tölthető, de egy töltéssel akár fél évig is vígan el tud működni.

Az eszköz a dizájnjával mindent visz, ami elég egyedi, és az arany-zöld párosítás nagyon jól áll neki. Ezzel egy gond van, hogy nem minden fürdőszobába illik bele, míg egy egyszerűbb színválasztás sokkal univerzálisabb lehet.

A Haylou mérlege a Banggoodon előrendelhető, jelenleg az első körös akcióban 10 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt. Nem kifejezetten drága, akinek pedig bejönnek ezek a funkciók és ez a dizájn, az jól járhat az előrendelésével.

hirdetés