hirdetés

Gyerekeknek szánt kiadást kapott a Blackview Tab 6 tablet

hír
Gyerekeknek szánt kiadást kapott a Blackview Tab 6 tablet 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-17

Nincs nagy hagyománya a gyerekeknek szánt telefonoknak és tableteknek, hiszen lényegében nem sok olyan dolgot kell teljesítenie egy ilyen kütyünek, ami gyerekspecifikus lehet. A Blackview azért megpróbálkozik egy modellel, és pár tollvonással meg is alkották a Tab 6 Kids-et, mely majdnem teljesen ugyanaz, mint egy sima Tab 6.

Ami még további kérdés, hogy a tokon kívül mitől lesz egy tablet gyerekgép. Alapvetően Android 11 fut rajta, de saját UI-t kapott, ami az aprónép ízlésének sokkal inkább megfelel, és tettek rá plusz appokat is. Több gyermek számára is létrehozható felhasználó, van rajta időmenedzsment app és tevékenység monitorozó alkalmazás is. Teljesértékű szülői felügyelet alkalmazás is került rá, mellyel korlátozhatunk appokat és az internetezést is.

Megoszlanak arról a szülői vélemények, hogy mikor érdemes a gyereknek ilyen jellegű elektronikai eszközt adni, de egy ilyen tablet azért nem egyenértékű egy sima géppel, és talán ezt lehet már kicsit korábban is adni. Az ára egyébként elég baráti, jelenleg a Banggoodon akciósan megvásárolható, így szállítási költséggel együtt kerül 36 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba.

hirdetés