hirdetés

Geekbuyingon is megjelent a Xiaomi Smart Band 8

hír
Geekbuyingon is megjelent a Xiaomi Smart Band 8 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-05-31

A legújabb Xiaomi okoskarkötő itthon még nem kapható, de Kínából már egy ideje igen és már a Geekbuying kínálatában is megjelent. Egyre többet tud ez a hordható kütyü, ami kiterjedt okosfunkciókkal rendelkezik, és a sportolók számára is egyre jobb lehetőségeket kínál.

Átlagos használat mellett 16 nap a üzemideje, és bekapcsolt AOD-vel is megugorja a 6 napot. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alig kell tölteni az eszközt, ráadásul a 190 mAh-s telep egy óra alatt feltölt.

Már a Geekbuyingon is elérhető a kütyü, és egészen jó áron kapható. Persze ez még a kínai verzió, de attól még angolul szerencsére tud. A 7GBDU6QQ  kuponkódot kell hozzá beírni, így pedig már 18 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni Priority Line szállítással, amivel semmilyen plusz költséget nem kell fizetni.

hirdetés