hirdetés

G-Shock beütésű BlitzWolf okosóra előrendelhető

hír
G-Shock beütésű BlitzWolf okosóra előrendelhető 1
írta: SonkaMod
2021-11-24

Egy új aktivitásmérő órával jelentkezett be a BlitzWolf, mégpedig a BW-AT3C nevezetűvel. Egy kifejezetten sportos dizájnú óra lett, mely elég erősen rájátszik a Casio G-Shock széria formavilágára. Ami a funkcióit illeti, a legtöbb dolgot beletették, ami egy alap aktivitásmérőben szokott lenni, de nem sokkal többet. Az árán is látszik, hogy nem kell űrtechnológiát várnunk, de azért van egy kevés extrája is.

Az óra a Da Fit alkalmazással együtt használható, ide szinkronizálja a különböző mért értékeket. Az akkumulátora elég sokat bír, hagyományos felhasználás mellett egy hétig minimum bírja, ha pedig standby-ban van, akkor akár az egy hónap is kihozható vele.

Elsősorban azoknak ajánlott a BlitzWolf új okosórája, akiknek tetszik ez a dizájn, és esetleg használnák a Bluetooth híváskezelést. Az ára egyáltalán nem vészes, hasonlóan olcsó, mint a gyártó többi aktivitásmérője. Előrendelési akcióban, ha gyorsak vagyunk, akkor már 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük, szállítási költséggel együtt.

hirdetés