hirdetés

Frissült Aliexpressen a „3 terméket 6 dollárért ajánlat”

hír
Frissült Aliexpressen a „3 terméket 6 dollárért ajánlat” 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2023-03-30

Régóta fut már az Aliexpressnek ez a promóciója, és elképesztően sikeres, de ez nem is csoda. A játék annyiból áll, hogy három terméket össze kell válogatni egy adott listából, amikért összesen mindössze csak 6 dolcsit kell fizetni. Általában elég olcsó cuccokról van szó, de lehet kifogni nagyon jókat is, már mi is több rendelési körön vagyunk túl, igazán nagy elégedettséggel.

Még tavaly kezdődött az a promóció, amelyben az Aliexpressen egy listából válogathatunk magunknak olcsó termékeket, összesen hármat, amiknek a végösszege nagyon alacsony, ha együtt rendeljük, így egyszerre három aprósághoz is hozzájuthatunk nagyon alacsony áron. A választék nagyon-nagyon bőséges, nincs olyan Kínából rendelő, aki ne találna legalább ennyi cuccot magának, de valószínű, hogy majd úgy kell kiszelektálni egy csomót, hogy csak három maradjon a kosárban. A „játék” sokat fejlődött, mert már van 1,99, 2,99 és 3,99 dolláros kategória is, az utóbbiban már elég komoly cuccokkal, továbbá vannak termékkategóriák, így lehet már szűrni a hosszú listát. Többek között vannak kábelek, töltők, fülesek, fázisceruza, multiméter, Type-C hub, forrasztópáka, karóra és egy rakás egyéb cucc. Az egyik kedvencem ezek közül a Toocki 100 wattos töltőkábele, amiből kettőt is adnak 2 dolcsiért.

A termékeket ingyen szállítják ki, tehát még ezért sem kell semmit sem fizetni. Az akció csak az okostelefonos alkalmazásból érhető el, így ezt a linket mobiltelefonnal érdemes megnyitni, illetve a lenti gombon található QR kódot beolvasva is eljuthatunk az akciós oldalra (a link néha nem működik, ilyenkor rá kell frissíteni).

Forrás: Aliexpress

hirdetés