hirdetés

Frissülj fel Konka A1-8D masszázspisztollyal

hír
Frissülj fel Konka A1-8D masszázspisztollyal 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-05-09

A Konka A1-8D masszázspisztoly egy igazán közkedvelt darab, ezért igyekszünk mindig megírni, ha kuponnal baráti áron rendelhető és ez most sincs másképp. 6 különböző fokozattal igyekszik felfrissíteni testrészeidet és elűzni a különböző izomfájdalmaidat, illetve számos kiegészítővel érkezik, így ár/érték arányát tekintve kiváló kis kütyü, ami nemcsak sportolóknak ajánlott, hanem például azoknak is, akik sokat végeznek ülőmunkát és egy kis felfrissülésre vágynak.

Töltésére Type-C porton keresztül lesz lehetőséged, ami hasznos, mert mindenkinek legalább egy tucat ilyen csatlakozóval ellátott kábele van otthon, de ha mégsem lenne, a csomagban találsz majd egyet. A kütyü egy kis hordozható bőröndben érkezik, a masszázspisztolyból pedig szürke, illetve zöld színűt is választhatsz.

Banggoodon a BGe15980  kuponkód felhasználásával a végösszeg egészen 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig faragható, ami nem megfizethetetlen egy ilyen sokoldalú eszközért, ráadásul a szállítás ingyenes.

hirdetés