hirdetés

Frissített a Banggood

Az új felületen továbbra is lehet biztosítást kötni

hír
Frissített a Banggood 1
írta: Rolla
2019-10-22

Szemfülesek észrevehették már, hogy a Banggood frissítette a fizetési felületét. Eddig két lehetőségetek volt a termék kiválasztásakor: vagy a kosárba tettétek vagy azonnal megvettétek. Ez a két opció maradt, ami viszont változott, az az, hogy a kuponkódot most már nem a kosárnál, hanem az összesítésnél adhatjátok hozzá. Kedves a Banggoodtól, hogy erre fel is hívja azok figyelmét, akik a régi helyen keresik ezt az opciót. De a variáláson kívül még fontosabb az, hogy átismételjük azt az évek óta jelenlévő lehetőséget, hogy hogyan tudjátok biztosítani a csomagotokat.

Mennyi az annyi?

A Tariff Insurance azt jelenti, hogy bár Banggoodon is elérhető áfa- és vámmentes szállítás, de ha esetleg mégis megfogják a csomagotokat, akkor az ügyfélszolgálatuk visszatéríti utólagosan a kifizetett költségeket. Az ára terméktől függ, ráadásul elég érdekes a díjszabás, mert míg egy 24 000 forintos Tronsmart hangszóróra 700 forint pluszt kérnek cserébe, addig a 60 000 forintos Ulefone Armor 6E strapatelefonra csak 590 forint.

A Shipping Insurance megkötése pedig azért fontos, mert ha esetleg elveszik a csomagotok út közben vagy sérülten érkezik meg, akkor a Banggood újra elküldi a terméket. Ennek az ára már kicsit logikusabb a Tariff Insurance-hez képest, itt megfigyelhető, hogy minél drágább a termék, annál nagyobb a biztosítás összege, bár fontos leszögezni, hogy ez még mindig egy baráti ár ahhoz képest, hogy probléma esetén újraküldik a csomagot. A fent említett Tronsmart hangszóróra például 470 forint, az Ulefone-ra pedig 1 100 forint ez az életmentő szolgáltatás.

Ezért ha drágább cuccot rendeltek – a mi esetünkben ilyen volt a két unicikli, darabonként 5 000 forintos díjjal -, érdemes mind a két lehetőséggel élni, ne ezen az 1000 forinton spóroljatok. Probléma esetén valószínűleg jóval gyorsabban reagálnak, mintha PayPal-en keresztül intéznétek, hiszen ez a saját vállalásuk volt, így muszáj teljesíteniük.

hirdetés