hirdetés

Flytec etetőhajó az itthoni ár feléért

hír
Flytec etetőhajó az itthoni ár feléért 1
molcsa
írta: molcsa
2021-11-26

Aki kicsit komolyabban veszi a horgászatot, és szeret kísérletezni, az már biztos találkozott az etetőhajókkal, de azt is tudja, hogy milyen mocsok drágák ezek a készülékek. Nos igen, aki itthon akar ilyet beszerezni, annak rendesen a zsebébe kell nyúlnia, de minek vennénk meg a kínai terméket Magyarországról, ha az anyaországban csak feleannyiba kerül?

A hajó 5-6 km/óra sebességgel tud menni, de a motorok fordulatszámát fokozatmentesen irányíthatjuk a joystickekkel. A hajótest ABS műanyagból készült, természetesen vízálló szigeteléssel. Két darab etetőkosara van, ezeket külön is lehet üríteni, az együttes teherbírásuk pedig 1,5 kilogramm. Az oldalain tudja mutatni a töltöttségi szintet, valamint bekapcsolhatók rajta LED-ek, hogy éjszaka is lássuk a hajót. Akkor sincsen gond, ha véletlen hínáros területre érkeznénk, mert a hajócsavarokat műanyag rácsos burkolat védi, így nem csavarodik fel rá a növényzet.

Az 50 centiméter hosszú modell egy belépőkategóriás etetőhajó, nincsen benne GPS és halradar sem, de cserébe elég olcsó. A hazai kereskedésekben jellemzően 60 000 forint körül kapható, és mivel kedvelt típus, így a pótalkatrész ellátottsága is jó. Banggoodról, csehországi raktárból most 32 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ráadásul ingyenes szállítással és áfamentesen, így ezt mindenképp érdemes inkább onnan megvenni.

hirdetés