hirdetés

Filléres Yi dash cam EU raktárból

hír
Filléres Yi dash cam EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2021-06-21

Az Aliexpress Summer Sale egyik slágere lehet a Yi Nightscape autós kamera, amit kifejezetten olcsón adnak az eseménynek hála. Több bolt polcán meg lehet találni ezt a kütyüt, de sehol nem olyan jó áron, mint a hivatalos Yi boltban. Mindössze 9000 forintért meg lehet szerezni a kamerát, ami nem egy nagy összeg, cserébe pedig egy jó terméket kapunk.

Két funkciót érdemes kiemelni ennél az egyszerű eszköznél. Az egyik, hogy ebben is van ADAS, azaz vezetést támogató rendszer, ami jelez, ha például elhagyjuk a számunkra kijelölt sávot, a másik érdekessége pedig, hogy került bele gyorsulásérzékelő, így nem kell külön bekapcsolnunk, hanem érzékeli, hogy elindultunk és elindítja a felvételt. WiFi kapcsolattal látták el, és letölthető mellé a Yi kamerás appja, ahol további funkciók érhetők el.

A Yi Nightscape kamera egy alap menetrögzítő, ami éppen ezért nem is túl drága. Jellemzően 11-13 000 forintba szokott kerülni. A Yi hivatalos Aliexpresses boltja viszont kemény leárazásokba kezdett a Summer Sale miatt, így már hozzájuthatunk a kütyühöz mindössze 9000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ebben már a szállítási költség is benne van, és remek hír, hogy európai raktárból küldik, így költségmentes és gyors a határátlépés.

hirdetés