hirdetés

Filléres távirányítós off-road autó rendelhető EU raktárból

hír
Filléres távirányítós off-road autó rendelhető EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2021-11-18

Egy újabb Eachine RC autót rendelhetünk nagyon jó áron a Banggoodról. A kisméretű jármű egy kezdő terepezős járgány, ennek megfelelően viszonylag nagyok a kerekei, jó a rugózása, és át tud csapatni a nehezebb terepen is. Igen olcsón lehet vásárolni a gyerekjátékot, és EU raktárból bőven megérkezik még karácsony előtt.

Az RC autók minden kisfiút megmozgatnak, legalábbis a mi gyerekkorunkban így volt. Sajnos akkor még igen drágák voltak, de kezdtek már akkor is bekúszni a kínai boltokba az olcsó kategóriás járművek is. Mára már elég jó áron lehet ilyeneket rendelgetni, most az Eachine EAT13-at lehet kevés pénzért beszerezni a Banggoodról.

A távirányítós kisautó 1:20 méretarányú, hátsó kerék meghajtású, a kefés motorja pedig maximum 25 km/h sebességre tudja gyorsítani. Az akkupakkja 800 mAh kapacitású, mellyel egész sokat lehet veretni, nagyjából 20 perc alatt merül le. Lehet persze két aksival is rendelni, de egész egyszerűen nem éri meg az ára miatt. A jól megszokott 2,4 GHz-es távirányítója van, abba pedig két darab AA méretű ceruzaelemet kell tenni.

Nagy szilárdságú PVC kasztnija megóvja a technikát, és négy, egymástól független lengéscsillapító segíti, hogy ne boruljon fel a jármű, előre pedig masszív lökhárító került. A gumiabroncsok hőre lágyuló gumiból készültek, aminek jó a rugalmassága és a kopásállósága.

Az off-road autó nyilvánvalóan kezdőknek való, leginkább kisgyermekeknek szolgáltat kitűnő szórakozást. Jó karácsonyi ajándék is válhat belőle, és nem is drága, mert a BG0e0d2c kuponkóddal mindössze 4200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni.

hirdetés