hirdetés

Filléres hőmérős órák a Loskii-tól

hír
Filléres hőmérős órák a Loskii-tól 1
írta: SonkaMod
2020-08-05

Gondolhatnánk, hogy a mobiltelefonunk már teljes mértékben kiváltja a konyhai és szobai hőmérők és órák funkcióját, de ez koránt sincs így. Egyrészt, ha otthon vagyunk, akkor a mobilunk nincs mindig a zsebünkben, másrészt az okostelefonok általában nem tudnak környezeti hőmérsékletet mérni. Így maradnak a különböző hőmérős órák, amikre egy konyhában mindenképp szükség van, de akár a nappaliban is jól jönnek. Hatalmas pénzeket ilyenekre nem szabad költeni, de párezer forintot megérnek, és most a Loskii órái több, mint 60%-kal olcsóbbak, mint az eredeti áruk, amiért nagyon ajánlott vételek.

Loskii KC-70

Ezt a típust kifejezeten konyhába tervezték, így a funkciói is ezt tükrözik. Mutatja a hőmérsékletet és a páratartalmat, ami elég fontos, ha például tésztát kelesztünk vagy ha ételeket tartunk elöl. Mivel ez egy konyhai timer, így nem a pontos idő mutatására való, hanem az eltelt idő kijelzésére. Tud stopperként funkcionálni, tehát tudja mérni az időt egy adott pillanattól kezdve, de visszaszámolni és utána hangjelzést adni is képes. Beépített lábbal rendelkezik, amit kihajtva le tudjuk állítani a konyhapultra, de akasztója is van, amivel bárhova felaggathatjuk, de a legfontosabb, hogy a hátulja mágneses, és akár a hűtőszekrényre vagy más mágnesezhető fém felületre is felcuppanthatjuk. Az alapára 11.89 dollár, ezt egy kicsit azért sokallom érte, de a BGCNTIMER kuponkóddal csak 3,99 dollár, azaz 1200 forint. A szállítás sajnos nem olcsó – legalábbis kínai viszonylatban nem az -, de ezzel együtt sem éri el a 2000 forintot a termék. Ennyiért ajándék egy ilyen konyhai timer.

Loskii DC-13

Ezt az órát leginkább nappalikba vagy az éjjeliszekrényre szánták, így sokkal egyszerűbb funkciói vannak, mint az előző modellnek. Nagyban mutatja a pontos időt és dátumot, illetve azt, hogy hány fok van. A hőmérséklet alapján pedig kijelzi a komfortszintet egy színskálán. Ennek mondjuk semmi értelme, hiszen azt a felhasználó csak tudja, hogy fázik-e vagy sem, de ezt bocsássuk meg a gyártónak, hiszen senkinek nem árt ezzel a plusz funkcióval. Ami még szembetűnő, hogy a következő ébresztés időpontját is kijelzi, hiszen ezzel a funkcióval is felszerelték. Sőt, ismétlődő ébresztést is be lehet rajta állítani, amit a hét 5 vagy mind a 7 napjára ütemezhetünk. Az alapára 16 dollár, ami nagyon sok érte, ennyiért biztosan nem éri meg, de a BGCNCLOCK kuponkóddal csak 4,99 dollár, ami nincs meg 1500 forint. Ennyiért már jó vétel, bár a szállítási költséggel itt is számolni kell, de nem sokkal megyünk akkor sem 2000 forint fölé.

hirdetés