hirdetés

Fillérekért vihető a Haylou GT1 TWS fülhallgató

hír
Fillérekért vihető a Haylou GT1 TWS fülhallgató 1
írta: hajas
2021-11-25

A Haylou már rengeteg TWS fülhallgatót dobott piacra, melyek közül a GT1 az egyik legolcsóbb modell. Minden fontos funkciót megkapott a kütyü, így került bele Bluetooth 5.0, érintésérzékeny felület, és persze vízálló is. A Black Fridaynek köszönhetően most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg.

A Haylou GT1 Bluetooth 5.0-s chippel lett felvértezve, ami alacsony energiafogyasztást és minimális késleltetést biztosít számotokra, így videónézés közben sem lesz zavaró a hang és a kép közötti csúszás. Egy töltéssel 3 órán keresztül használhatjátok, de a bölcső további 12 órányi működéshez szükséges energiát tárol magában. A fülesek oldalaira érintésérzékeny felületeket szereltek, melyekkel kényelmesen léptethettek a számok között, fogadhattok hívást. Természetesen a gyártó ügyelt a vízállóságra is, így IPX5-ös minősítéssel látta el, vagyis bátran használhatjátok akár sportolásra, még esős időben is.

A Haylou GT1-et a Black Friday akciónak és a BGGT13 kuponkódnak köszönhetően rendkívül jó áron, mindössze 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Ez az összeg már tartalmazza a Banggood Express szállítási mód díját is, további költségekkel pedig nem kell számolnotok.

hirdetés