hirdetés

Félmilliós gép kétszázezerért?

hír
Félmilliós gép kétszázezerért? 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-24

Akik jártasak a kínai fogyasztói elektronikai eszközökben, azok talán már hallottak a ThundeRobot nevéről. Ez egy kínai vállalat, akik számítógépekben és perifériákban utaznak, jellemzően jó minőségben, és a nyugati árakhoz képest jóval olcsóbban. Elképesztően erős gépeik is vannak, amik már nagyon nem olcsók, de most hadd mutassunk egy Jolly Joker ajánlatot, mely a ThundeRobot IGER E1-es notebook, ami annyit tud, mint egy majd’ félmillás ThinkPad, csak kevesebb, mint feleannyiért. Erre pedig még egy év globális garanciát is adnak.

A gépház alumíniumból készült, de így sem vészes a tömege, 1,59 kilogrammot nyom, és nincs meg kétcentis a vastagsága. Nem ultrabook, tehát vannak rajta bőségesen portok, kapunk rá két USB 2.0 és egy USB 3.2 csatlakozót, egy Type-C portot, LAN dugaljat, jack dugót és még micro SD olvasót is.

A gép előre feltelepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik, és az első perctől kezdve munkára fogható, a gyártó pedig garantál egy évnyi globális garanciát a termékre, így rendelés után sincsen elengedve a kezünk. Nyilván, ha ugyanannyiba kerülne egy ilyen laptop, mint itthon, akkor nem ajánlanánk megvételre, de sokkal olcsóbb, a Banggood tavaszi leárazásán pedig pár darabra még kupont is kapunk. A hazai boltok polcain megtalálható a Lenovo ThinkPad L15 20U30047HV, mely egy nagyon hasonló konfiguráció és majdnem félmillió forintba kerül. Ezzel szemben a ThundeRobot Iger E1 a BGCCHU156 kuponkóddal mindössze 207 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, szállítási költséggel együtt. A különbség zongorázható, szabad szemmel is igen jól látható, éppen ezért éri meg nagyon ilyen laptopot rendelni.

hirdetés