hirdetés

Fans Day: piszkosul olcsó Proscenic akkus porszívó

hír
Fans Day: piszkosul olcsó Proscenic akkus porszívó 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-09-09

A mai napon is gyűjtjük a legjobb akciókat a Banggoodról, hiszen még javában tart a Fans Day nevezetű akciósorozatuk. Úgy tűnik, hogy ma sem maradunk remek ajánlatok nélkül, rögtön egy arcpirítóan olcsó pendrive-val indítottunk, most pedig egy olyan akkumulátoros porszívó rendelhető jutányos áron, ami már a legtöbb háztartást kiszolgálja és zseniális ár/érték aránnyal rendelkezik.

A Banggoodon a BGp10p10p10  kuponkódot kell hozzá felhasználni és így kerül mindössze 42 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, ingyenes házhozszállítással. Ennyi pénzért pedig jelenleg nem lehet jobbat kapni.

Ha további Banggood Fans Day ajánlatokra is kíváncsi vagy, akkor érdemes megnézni a mai napi kuponválogatást a Facebook csoportunkban!

hirdetés