hirdetés

Ezt az SSD-t kell megrendelni Kínából

hír
Ezt az SSD-t kell megrendelni Kínából 1

Forrás: Aliexpress, Xraydisk Factory Store

írta: SonkaMod
2022-08-10

Nagyon kedvező áron rendelhetünk belső SSD-t a számítógépünkbe a kínai XrayDisk Aliexpress boltjából. A hazai árakat verő, minőségi adattárolóról van szó, aminek a sebessége is megfelelő. Többféle méretben is kapható, de érdemes a legnagyobbat, az 1 TB-osat megrendelni belőle.

Bár sokszor nem olcsóbbak a kínai SSD-k, mint az itthoni budget adattárolók, azért időről-időre felbukkan egy jó akció. Az XrayDisk SATAIII-as belső adattárolója is ilyen. Érdemes ezeket választani, mert lenyomja a hazai árakat, a minőségre pedig nem lehet panasz, hiszen több ezer pozitív értékelés olvasható a termékről. A maximális írási és olvasási sebesség eltér a különböző kapacitású tárolók esetében, de az 1 TB-os változat maximum 500 MB/s-mal tud olvasni és 450 MB/s-mal képes írni.

Nagyon olcsón adják ezeket a tárolókat, ráadásul a drágább modellek esetében felhasználhatók kuponok, amikkel még faraghatunk az árakon. Az 1 TB-os változat csak 23 950 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg a hazai piacon egy hasonló nagyjából 30 000 forinttól kezdődik. A különböző kapacitású modellekre felhasználható kuponkódok és az árak az alábbiak:

Kapacitás/LinkKuponkódÁr
6100 Ft
6200 Ft
8050 Ft
8700 Ft
8AUG312 200 Ft
8AUG312 450 Ft
8AUG623 950 Ft

hirdetés