hirdetés

Extrém olcsó autós gyorstöltők a Baseustól

hír
Extrém olcsó autós gyorstöltők a Baseustól 1
írta: molcsa
2020-11-10

Manapság már megszokott, hogy az autóban sem kell nélkülöznünk a gyorstöltési protokollokat, hiszen akár 100 W-os szörnyetegeket is találunk a piacon. Azonban ezeknek általában az áruk is jóval borsosabb szerényebb tudású társaiknál. Nem úgy a Baseusnál, akik 800 és 1300 forint között kínálnak számos gyorstöltést ismerő töltőket. Az eljárás a szokásos: tegyétek előre kosárba a kinézett töltőt, és 11-én vegyétek meg akciós áron.

Utóbbi csak a Type-C porton keresztül tudja a QC 4.0 és PD 3.0 technológiát, így az új iPhone-okat és legmodernebb Androidos készülékeket erről érdemes tölteni. A normál USB port a Samsung vagy Huawei, illetve a hagyományosabb QC 3.0 és Pump Express gyorstöltéssel rendelkező egyéb készülékeket tudja ideális módon tápolni.

Figyelmes extra, hogy mindegyik változat kapott kék LED világítást az USB csatlakozókba, így sötétben könnyebben megtaláljuk, hogy hova kell dugnunk az USB kábelt. Kaptak továbbá védelmi áramköröket is önmaguk vagy a töltött eszközök károsodásának megelőzésére. 12-24 V-os tápfeszültségről működnek, és mivel oldalt is vannak rajtuk pöckök, mindenféle autó szivargyújtójával kompatibilisek.

Kupongyűjteményünk számtalan Aliexpress kuponnal bővült, amik extra kedvezményeket biztosítanak a 11.11 eseményeknél. Böngésszétek őket bátran! Fontos, hogy a kuponok jelentős része csak november 11-én lesz felhasználható!

hirdetés