hirdetés

Extrém olcsó aksis fúrógép hobbi célra a Topshaktól

hír
Extrém olcsó aksis fúrógép hobbi célra a Topshaktól 1
írta: molcsa
2021-11-20

A noname kínai szerszámokat tudni kell a helyükön kezelni. A szaki, aki egész nap nyúzza őket, és egy nap behajt 300 csavart egy behajtóval, az nyilván nem ilyeneket fog használni, és joggal. Az olcsó, kínai, noname szerszámok arra jók, hogy évente párszor elővegyük, csak és kizárólag hobbi célokra. A Topshak csavarbehajtó is egy ilyen eszköz, nem hiába kerül ötödannyiba, mint egy márkásabb társa.

A minőségi fúró-csavarozók elpusztíthatatlanok, mindent és mindenhová becsavarnak, sokat bír az aksijuk, na meg persze méregdrágák. A Topshak TS-ED1 biztosan nem ilyen cucc, hiszen fillérekbe kerül, és egyértelmű, hogy nem elpusztíthatatlan. Ezeket az olcsó kínai szerszámokat hobbicélra érdemes használni, azaz évente pár bútor összerakása, kis barkácsolás, a házkörüli munkák elvégzése nem okoz nekik problémát. A terméklapon rengeteg értékelés olvasható róla, ahol ezt csak megerősítik a vásárlók. Egy biztos, ennyi pénzt nagyon simán megér, ha megfelelően használjuk.

A tokmánya kulcsnélküli, és tehetünk bele biteket és fúrószárakat is. Egyértelműen leginkább csavarok behajtására jó a gép, de azért lyukat is fúrhatunk vele. Ne gondoljuk azt, hogy a vasbeton falakat ezzel át fogjuk vinni, de vékony fémlemezek, fa, tégla azért nem okoz neki gondot. Az aksi feszültsége 21V, a gép maximális nyomatéka 28 Nm, és természetesen felszerelték nyomatékhatárolóval is. A sebessége két fokozatban állítható.

A szetthez adnak egy bitbefogató szárat, valamint 9 darab bitet, de természetesen ezek mellé tudunk még újakat vásárolni, akár hazai forgalmazóktól is. A csomag tartalmazza az akkumulátor töltőjét is, amihez adnak egy átalakítót. Kétféle pakk rendelhető, van amelyikben egy akkumulátor van, és lehet két aksis variánst is vásárolni. A BG74f46e kuponkóddal a kisebb csomag 7800 Ft-ba kerül, de szerintem érdemesebb két darab akkuval rendelni, aminek az ára a fenti kuponnal 11 300 Ft. A készülék csehországi raktárból érkezik, teljesen áfamentesen, ingyenes szállítással.

hirdetés