hirdetés

Extrém jó áron vihető a BlitzWolf pro party hangszórója

hír
Extrém jó áron vihető a BlitzWolf pro party hangszórója 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-08-01

Az idei nyáron jelent meg a BlitzWolf BW-WA3 továbbfejlesztett, Pro verziója, amit most nagyon kedvező áron rendelhetünk meg, pedig alig kéthónapos a termék. A Banggood ismét előrendelési akciót hirdetett meg rá a csehországi raktárból, így pedig mindössze 31 500 Ft-ért meg is rendelhetjük ingyenes házhozszállítással.

A kütyübe olyan finomságok is bekerültek, mint az előre beállított háromféle hangszín, amelyek között egy gombnyomással válthatunk, illetve van TWS mód is. Két ilyen hangszórót összepárosíthatunk, és akkor sztereóban szólnak, amivel már egész jó bulit lehet csapni. A két oldalára került passzív radiátoros hangsugárzók körül RGB LED világítás látható, ami különösen jó karaktert kölcsönöz a party hangszórónak.

A BlitzWolf BW-WA3 Pro nem olcsó mulatság és 40 000 forint alatt ritkán megcsíphető, de most vezeti be a Banggood a csehországi raktárba, és épp ezért előrendelési akcióban vihető. Az első 50 darab csak 31 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül EU raktárból, ami brutálisan jó ár, főleg, hogy ebben benne van az áfa is, és teljesen ingyenes házhozszállítással lehet rendelni. A következő 100 és 150 darab is jó áron lesz kapható, de azért kicsit drágábban, így érdemes sietni, mert gyorsan fogy a készlet.

hirdetés