hirdetés

Extrém erős autós töltőt dobott piacra a BlitzWolf

hír
Extrém erős autós töltőt dobott piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-07-28

A Banggood megkezdte a forgalmazását a BlitzWolf BW-SD8 autós töltőnek, ami nagyon nagy teljesítménnyel képest tölteni. A két portos eszköz elbánik a gyorstöltős telefonokkal és a Type-C-n keresztül tölthető laptopokkal is. Előrendelési akcióban rendelhető, az első 1000 darabot olcsóbban lehet rendelni, az ár pedig lépcsőzetesen emelkedik.

A kinézete teljesen átlagos, egyedül a világító LED csík az, ami extra rajta. Biztonsági funkciókkal is felszerelték, van benne rövidzár elleni védelem, túláram védelem, túlfeszültség elleni védelem és a túlmelegedésre is figyel.

A BlitzWolf BW-SD8 előrendelési akcióban kapható már a Banggoodon, az első 200 vásárló számára a legolcsóbb, már 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. A szállítás teljesen ingyenes hozzá, és áfamentesen kapjuk kézhez a csomagot.

hirdetés