hirdetés

Extrákkal teli, de olcsó állóporszívó az Ultenic U11 Pro

Még sosem volt ilyen könnyű a takarítás. Köszi Proscenic Ultenic U11 Pro!

hír
Extrákkal teli, de olcsó állóporszívó az Ultenic U11 Pro 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-02

Az Ultenic U11 Pro egy ütős állóporszívó a több mint 50 perces üzemidejével, a 25 000 Pa-os szívóerejével, a cserélhető akkumulátorával, automata szőnyegérzékelőjével és a további extra kiegészítőjével. Külön matrac, kárpittisztító és kisállatszőr eltávolító fej is jár hozzá, így még tovább turbózhatod, az amúgy is erős pálcika porszívódat. A jóval drágább konkurensek megfizethető ellenfelét, most 45 500 forintért meg is vásárolhatod kuponunk segítségével.

A motoros szívófej kapott LED világítást is, ha gyakran takarítasz, akkor tudod, hogy mekkora kincs lehet egy kis fény a sötét zugoknál. A hangját tekintve átlagos, nem túl halk 80 dB-t kell elviselned, a tömege elég könnyed a maga 1,65 kilogrammjával. Külön matrac, kárpittisztító és kisállatszőr eltávolító fejet is kapsz hozzá, a nehéz küzdelmeid során pedig a vízszintes 180°-os és a 90°-os függőleges elforgatási lehetőség fog kisegíteni.

A 8MDSNNWO  kuponkód használatával 44 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés