hirdetés

Extra olcsók a Romoss powerbankek az Alin

hír
Extra olcsók a Romoss powerbankek az Alin 1
írta: SonkaMod
2020-12-08

Bár a Romoss márka általunk még nem tesztelt, a neten rengeteg review érhető el a termékeikről, és az alapján nem rosszak a kütyüjeik. Alapvetően belépő kategóriás áron kínálnak mindent, tehát ne legyenek égbekiáltóan magas elvárásaink, de azért nem szemétre kell számítani. Most két powerbankjük annyira olcsó az Alin, hogy kár lenne a boltban hagyni. Az egyik 10 000 mAh-s, míg a másik 20 000 mAh kapacitású.

Romoss Sense4 Mini powerbank

Ez a termék 10 000 mAh kapacitású, és nem sokkal nagyobb, mint egy bankkártya. Természetesen vastagságra már más a helyzet, de az tény, hogy nem foglal sok helyet. Nagyon szimpatikus benne, hogy tölteni micro USB és Type-C porton keresztül is lehet és még kimenetből is ráfért kettő. Az egyiken kis teljesítmény tud csak átmenni, 1A-rel tudunk róla tölteni, míg a másikkal már gyorsabban is, 2,1 Amperrel, tehát több, mint 10 wattal tölthetünk dolgokat. Egy ilyen powerbankért 2300 forint nem sok pénz, pedig most az Aliexpressen a SENSE05 kuponkóddal csak ennyibe kerül, szállítással együtt.

Romoss LT20 powerbank

Ez a powerbank már egy kicsit fejlettebb, egyrészt kétszer akkora kapacitású, mint az előző, tehát 20 000 mAh-s. Másrészt egy kis kijelzőn megmutatja azt is, hogy százalékosan milyen töltöttségi szinten van. Kimeneti portjait tekintve ugyanazok vannak rajta, mint a Sense4-en, viszont bemenetből kapunk egy harmadikat is, mégpedig egy Lightning csatlakozó személyében. Gondolhatnánk, hogy ez az eszköz közel kétszer annyiba kerül, mint a másik modell, de ez egyáltalán nem így van, az LT2017 kuponkóddal már 3500 forintért meg is rendelhetjük, és ebben már benne van a postaköltség is. Ennyit biztosan megér ez az egyszerű külső akkumulátor.

hirdetés