hirdetés

EU raktárból, RendeljKínait kóddal

Így nem kell sokat várnotok

hír
EU raktárból, RendeljKínait kóddal 1
írta: Rolla
2019-12-06

A nagy sikerre való tekintettel van ismét néhány RendeljKínaitos kupon, amivel még többet spórolhattok a termékek árából. Ezeket a cuccokat ráadásul EU raktárból küldik, így attól sem kell félnetek, hogy nem ér ide karácsony előtt, illetve tuti, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok kézhez. A kuponok száma limitált, így ne gondolkodjatok sokáig, ha hiányzik még valami a fa alól.

Mint már említettem, létezik belőle több változat is, ezeket táblázatban összegyűjtve megtaláljátok a D3S tesztjében. Ezt mindenképpen nézzétek meg vásárlás előtt, hiszen itt tudjátok összehasonlítani a modelleket. A D1 is volt nálunk a múlt hónapban, így a részletes tesztet el tudjátok olvasni arról is. A D3S a legdrágább a váltója miatt, így ha nem költenétek már ilyen sokat karácsony előtt, akkor ajánlom a Fiido D2-t és a D2S-t. Előbbit a rendeljkinait419 kóddal 125 000, míg utóbbit a rendeljkinait475 kuponnal 148 000 forintért szerezhetitek meg. Mindkét modell 16 colos kerekekkel rendelkezik, a D1 viszont 14 colossal, így ha inkább ez a szimpatikusabb, akkor a jelszó rendeljkinait409, az ár pedig 128 000 forint. A D1-ből ráadásul névváltoztatás nélkül kiadtak még egy típust, aminek az aksiméretét megnövelték 7,8-ról 10,4 Ah-ra, így ha kell a plusz energia, akkor vegyétek meg ezt a változatot. 131 000 forintért – rendeljkinait419EU – lehetetlen ilyen jó paraméterekkel bíró biciklit venni, ráadásul EU raktárból jön, ingyenes szállítással az összes.

Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszóró

Lehet bármennyire jó egy telefon hangszórója, a zeneboxokkal nem veszi fel a versenyt, a laptop hangszórói pedig meg sem közelítik azt a minőséget, amit a T6 Plus tud. Az eszköz szépsége, hogy a TWS-nek (true wireless stereo) köszönhetően ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban is hallgathattok zenét, ami már nagyobb társaságnál vagy szabadtéren nagyot tud dobni az élményen.

A cucc akár 15 órát is kibír egy töltéssel, ráadásul power bankként is használhatjátok, ami egy hajnalig tartó szabadtéri partin életmentő lehet. Ha még nem szereztétek be, akkor most érdemes, mert a rendeljkinait47 kuponkóddal 15 800 forintba kerül – ami legjobb ár, amióta a piacon van -, kaptok hozzá ajándékba egy hordozótáskát, ráadásul EU raktárból érkezik – ingyenes szállítással – akár már egy héten belül. Ha rendelés előtt kíváncsiak vagytok arra, hogy nekünk hogy tetszett, olvassátok el a tesztet róla.

hirdetés