hirdetés

Eszméletlen olcsón kaphatunk 15 méternyi okos LED szalagot

hír
Eszméletlen olcsón kaphatunk 15 méternyi okos LED szalagot 1
írta: Atika
2021-10-25

Egy hihetetlen akcióba botlottunk a mai keresgélés során, ugyanis a Banggoodon 15 méternyi LED szalagot vásárolhatunk meg alig több, mint 6000 forintért. A világítás természetesen az RGB színskála minden színét meg tudja jeleníteni, ráadásul okos funkciókat is kapott, így telefonról is vezérelhetjük. Ha valaki eddig azon gondolkodott, hogy RGB LED szalagot szeretne venni, akkor itt a kiváló lehetőség.

Frissítés: Az előző kupon sajnos elfogyott, de időközben érkezett hozzá egy másik, amivel még olcsóbban hozzá lehet jutni a termékhez. A BG26ef33 kuponnal 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjuk meg az Elfeland LED szalagját.

A BlitzWolf is leárazta a hasonló tudású, de már vízálló, 5 méteres BW-LT33 LED szalagját, amit a BGHU1127 kuponnal 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatunk meg.

hirdetés