hirdetés

Erősebb lett a Bmax I9 Plus, az alsó kategóriás best buy

A Geekbuyingon értelmezhető összegért érhető el az izmosabb modell

hír
Erősebb lett a Bmax I9 Plus, az alsó kategóriás best buy 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-02-14

A Bmax MaxPad I9 Plus tablet a korábbi, azonos nevű termék fejlesztett verziója, ami eddig is egy pénztárcabarát megoldás volt a táblagépek szegmensében. Az I9 Plus a „legnagyobb” modell, amibe már jutott 4 GB RAM és 64 GB háttértár, és természetesen a rendszert is frissítették Android 12-re, sőt olyan nyalánkságokat is megkaptok, mint a WiFi 6 szabvány. Ehhez képest a 7HXCRB4Z   kuponkóddal csak 37 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett, európai raktárból.

Kicsit csiszoltak a rendszeren is, főverziót cseréltek, már Android 12 fut a hardveren. A megjelenítő 10,1 inch képátlójú, 1280×800 pixel felbontású, IPS technológiát használó panel, illetve van benne Bluetooth és dupla hangszóró is. A készülék egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorral működik, amit Type-C porton keresztül tudunk tölteni.

Ez a pakk jóval élhetőbb 2023-ban, mint az elődmodell volt – ami egyébként már nem kapható – , viszont nyilvánvalóan drágább is lett. Mégis valószínű, hogy érdemes inkább ezt az újabb kiadást választani, ha belefér a büdzsébe, mivel az árkülönbözet mindössze 9000 Ft, és például a memória növekedése biztosan sokat dob a sebességen. A Geekbuyingon EU raktárból, a 7HXCRB4Z   kuponkóddal 37 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés