hirdetés

Erős töltők 10 dolcsi alatt

A 33, 40 és 67 wattos is nagyon olcsó

hír
Erős töltők 10 dolcsi alatt 1

Forrás: Aliexpress, Factory Direct Collected Store

írta: SonkaMod
2023-11-14

Az Aliexpressen most érdemes bevásárolni töltőkből és kábelekből, mert remek áron lehet őket megszerezni a 11.11-es akció miatt. Most három töltőt is mutatok, amik fantasztikus áron mennek, ezekből kettő Essager, egy pedig Toocki. Rendre 33, 40 s 67 wattosak, mindegyik nagyon jó deal, de szerintem a legerősebb a legjobb ár/érték arányú.

Erős töltők 10 dolcsi alatt 2

Forrás: Essager

Essager 33 W GaN töltő

Erre az eszközre két USB port került, az egyik egy hagyományos USB dugalj és még egy Type-C port is található rajta. Az előbbi QC 3.0 támogatással bír, az utóbbi pedig PD 3.0-val, de más gyorstöltési szabványokkal is ellátták, így az AFC, FCP, SCP, BC1.2, DCP és az Apple 2,4A protokoll sem ismeretlen a töltő számára. Mindkét csatlakozón egyenként 30 wattot tud leadni, ha egyszerre használjuk a két portot, akkor pedig 33 watton osztozkodnak.

Nagyon költséghatékony megoldást kínál ez a töltő, jelenleg Aliexpress coinkkal 40%-os kedvezményszint érhető el, amivel mindössze 2500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. ha esetleg valaki nem ekkora kedvezményszintet látna, akkor érdemes inkognitó ablakban megnyitni a linket.

Erős töltők 10 dolcsi alatt 3

Forrás: Aliexpress, Factory Direct Collected Store

Toocki 40 W GaN töltő

Igazán hasonló töltő, mint az előző, csak éppen ezt a Toocki gyártja és egy kicsit erősebb. Erre az eszközre már hagyományos USB port nem is került, csak két Type-C csatlakozót kapunk. Ezek teljesen egyformák és mindkettő maximum 40 W teljesítmény leadására képes. PD képes notebookok töltésére is megfelel, de nagy sebességet azért ott nem szabad elvárni tőle.

Akinek nem fontos a klasszikus USB port, az mindenképp jobban jár ezzel, mint az előző modellel, hiszen erősebb és csak párszáz forinttal kerül többe. Ehhez is 40%-os coin akció társul, és így jön ki a 2900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os vételár, ingyenes szállítással.

Erős töltők 10 dolcsi alatt 4

Forrás: Aliexpress, Factory Direct Collected Store

Essager 67 W GaN töltő

A sorban a legerősebb darab, aki megteheti, az mindenképp válassza ezt a modellt. Nem kell kompromisszumot sem kötni, három csatlakozó van rajta, amiből kettő Type-C, egy pedig USB-A. Az előbbiek egyenként 67 W leadására képesek, és ez már sok notebooknak már teljesen elegendő, mert a gyári töltőjük sem tud többet. Az USB-A port is tisztességes, 20 wattot tud, tehát ott is egész gyorsan lehet tölteni. Természetesen mind a három portot lehetséges egyidőben is használni.

Ez a kütyü már kifejezetten jónak számít, elég erős és a három port is mellette szól, az ára pedig igazán kellemes most. Aliexpress coinokkal 30% kedvezményt kapunk, így pedig már 3800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés