hirdetés

Erős mini PC passzív hűtéssel, rendkívül kedvező árral

hír
Erős mini PC passzív hűtéssel, rendkívül kedvező árral 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-14

Nagyon magas szinten tolják a kínaiak a mini PC gyártást, és nagyon sok jó konstrukció kapható tőlük a piacon. Ezek a gépek a saját kategóriájukban olcsók, jól működnek és viszonylag erősek is, ezért képviselnek nagyon jó ár/érték arányt. Az Nvisen tavaly megjelent passzív hűtésű termékcsaládja is említésre méltó, a legerősebb tagja pedig egyenesen felsőkategóriásnak is nevezhető. Ugyan játékra nem ajánlott, mert nincs benne dedikált videókártya a kis méret miatt, de semmi mást nem spóroltak ki belőle.

A gép teljes mértékben használatra kész, a jogtiszta Windows 11 operációs rendszer előre telepítve érkezik rá, így a kezdeti beállításokon átverekedve magunkat már munkára is fogható.

Nehezen lehet bekategorizálni ezt a konstrukciót, de valahova a közép és a felső kategória közé lehetne lőni. Munkára, irodai használatra, multimédia centernek kiváló, egyedül a játékosok érezhetnek valamiféle hiányt, de ennyi pénzért ez megbocsátható. Extrém jó áron kapható, ennyire olcsó még soha nem volt, mert a BG922889  kuponkódot felhasználva 167 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is lehet rendelni, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés