hirdetés

Erős és sok funkciós fejlámpa a Lumintoptól

hír
Erős és sok funkciós fejlámpa a Lumintoptól 1

Forrás: Aliexpress

írta: Atika
2023-11-12

A kínaiak töménytelen mennyiségben ontják magukból a lámpákat. Ezek között természetesen nagyon sok a gagyi termék, de skála másik végén ott vannak a Nitecore, Nextool vagy akár a Lumintop termékei is. Az itthon is fellelhető márka egyik fejlámpája a BR1, amit most több kedvezmény együttes felhasználásával 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehettek meg Aliexpressen.

Ahogy egy ilyen eszköztől elvárható, IPX5 vízállóságú, nyugodtan lehet használni szakadó esőben, akkor sem lesz vele probléma. A gyártó figyelmessége, hogy a lámpához adnak egy kemény tokot is. Ez egészen ritka ezeknél a kütyüknél, pedig indokolt, mert így sokkal jobban lehet tárolni és szállítani.

A Lumintop BR1 nagyon jó termék, és pont annyit tud, hogy a felhasználók 99%-a azt mondja rá, hogy ennél nem is kell nagyobb tudás, legyen szó akármilyen felhasználásról. Aliexpressen kedvező áron rendelhető, a 1214G0EKV1QX  store kupon, az automatikus Spend & Save kedvezmény és némi coin felhasználása után az ára 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés