hirdetés

Erős és könnyű a RedmiBook 15E, ami most nagyon megéri

hír
Erős és könnyű a RedmiBook 15E, ami most nagyon megéri 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2024-01-30

A Notebook vásárlást a legtöbben szeretik itthon elintézni, pedig Kínából is egyre több jó lehetőség adódik. Vannak B kategóriás gépek, noname darabok és olyanok is, amik ugyan márkásak, de itthon nem forgalmazzák őket. A RedmiBook 15E ilyen, hiszen a Xiaomihoz erősen kötődő Redmi aligha noname, de sajnos ezt a modellt itthon nem lehet megkapni. Viszont Geekbuyingról rendelhető és a tudásához mérten nagyon olcsó, szerintem érdemes rá lecsapni.

Van WiFi 6, Bluetooth 5.2, 2×2 watt sztereó, DTS támogatott hangszórópár és még egy 720p-s webkamera is a repertoár részét képezi. Az előtelepített Windows 11 ugyan kínai verzió, de a nyelv átállítása vagy egy tiszta Windows telepítése nem nagy művészet.

Ha itthon hasonló konfigurációt akarunk vásárolni, akkor esetleg a DELL Inspiron 5510-esre eshet a választás, ami bőven 300 000 feletti árral rendelkezik. Ehhez képest a RedmiBook 15E most a Geekbuyingról a 8F7XISMH  kuponkóddal megrendelhető mindössze 207 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással, ami azért hatalmas árkülönbözetet jelent.

hirdetés