hirdetés

Ennyit esett az ára az AMOLED-es Alldocube X Neo tabletnek

hír
Ennyit esett az ára az AMOLED-es Alldocube X Neo tabletnek 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-09-30

A tavalyi év egyik legjobb dobása volt tabletfronton az Alldocube-nak az X Neo modellje, ami kegyetlenül jó kijelzővel jött ki, és a hardvere sem a szokványos Mediatek/Unisoc vonalra épült, hanem Snapdragon procit kapott. A piac nagy megelégedéssel fogadta a modellt, jól is fogyott, és a mai napig elég jól tartja az árát. Persze azóta eltelt egy év, és nem létezik, hogy ennyi idő alatt ne essen egy kicsit az ára. Na de mégis mennyi az annyi?

A gép hátránya a viszonylag régi Android rendszer, amiből csak a 9-est kapta meg, és nem is teljesen hibamentes. Viszont jó hír, hogy egy launcher feltelepítésével ezek nagy része kiküszöbölhető.

A tablet a remek kijelzőjével kitűnik még mindig a konkurenciából, viszont érezni rajta, hogy már nem mostani kiadás. A helyét ettől függetlenül még megállja, de nem véletlen, hogy már azért esett az ára. Újkorában jellemzően 70 000 forintba került, most viszont a BG358330  kuponkóddal, igencsak borsos szállítási költséggel együtt (spanyol raktárból) is csak 60 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ennyit simán megér a remek kijelzője és az egyéb specifikációi miatt, és elnézhetők neki a hibái is.

hirdetés