hirdetés

Elképesztő újdonságok kerültek az új Nextool lámpába

hír
Elképesztő újdonságok kerültek az új Nextool lámpába 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-09

A Nextool egyik méltán felmagasztalt zseblámpája a 6 az 1-ben megoldásuk, amit volt szerencsénk tesztelni, és egy baromi jó kütyü. A gyártó ezt a modellt örökítette tovább, és elkészített egy még sokrétűbb terméket, amit viszont már nehezen lehet megérteni. A kütyübe olyan funkciók kerültek, mint a Bluetooth zenelejátszás, és az RGB hangulatvilágítás, de más újítással is találkozhatunk.

Már az előző modellben is jó volt, hogy volt rajta mágnes, és szerencsére ebbe a kiadásba is beépítették, ráadásul rejtve, így jobban is néz ki. Még tripodra is felcsavarozható, mert ez a kiadás már rendelkezik szabványos furattal e célra.

Általában elmondható, hogy a Nextool lámpák nem kifejezetten olcsók, de nagyon jók. Az új, hangszórós kiadás kifejezetten borsos árú lett, bár tekintve, hogy mennyi mindent tud, ezt nem igazán róhatjuk fel neki. Mindenesetre nagyon érdekes kütyü, reméljük, hogy majd egy tesztet is tudunk róla készíteni, hiszen nagyon izgalmas a szállítási költséggel együtt 17 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerülő, multifunkciós eszköz, ami csak akciósan ennyi, a BG6dff85  kuponkódot felhasználva, különben még drágább lenne.

hirdetés