hirdetés

Elképesztő olcsó a Topshak TS-ED3 csavarbehajtó

hír
Elképesztő olcsó a Topshak TS-ED3 csavarbehajtó 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-11-28

Bár a Black Friday lényegében lement, de a Banggood folytatja a leárazásokat, és mára úgy tűnik, hogy baromi jó Topshak akciókkal készültek. Már egy listában összeszedtük a legjobb ajánlatokat, de a TS-ED3 akkumulátoros fúró-csavarozóról külön is érdemes írni. A gépet most töltővel, aksival és egy csomó kiegészítővel együtt mindössze 7800 Ft-ért meg lehet rendelni EU raktárból. Ez elképesztően jó ajánlat.

Az idei évben ennél olcsóbb csavarbehajtót talán még nem is láttunk, de nem is számítottunk ilyen elképesztő ajánlatra. A Topshak TS-ED3 20 V-os akkumulátorral megy, a maximális nyomatéka pedig 30 Nm. A sebessége kétlépcsőben állítható, a lassúval tudunk csavarozni, ilyenkor 400 RPM a végsebessége, a gyors sebesség pedig 1650 RPM, ezzel tudunk fúrni, viszont a ravasz is egy potméter, így ahogy húzzuk, úgy nő a forgási sebesség.

Nyomatékhatároló természetesen van rajta, amit húsz lépcsőben állíthatunk.

 A tokmánya gyors, kulcsnélküli megoldás, a belehelyezhető fúrószárak maximális átmérője 10 mm lehet. A forgási irány megváltoztatható, használat közben pedig fehér LED világítja meg a munkaterületet.

A fúrógépet egy műanyag dobozban küldik, amibe a gépen kívül került egy 2 Ah-s akkumulátor, és töltő is, de még további 10 darab fúrószárat, egy flexibilis szárat és 32 darab bitet szintén találunk a csomagban. A teljes felszerelés, mindennel együtt mindössze 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGe5b2db  kuponkóddal. Csehországi lerakatból küldi ki a Banggood, gyors és ingyenes szállítással, plusz áfaköltség nélkül. Ez annyira elképesztő akció, hogy érdemes rá minél előbb lecsapni, mert vélhetőleg ennyiért hamar el fog fogyni.

hirdetés