hirdetés

Elektromos autó a gyereknek „kínai támogatással”

hír
Elektromos autó a gyereknek „kínai támogatással” 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-14

Nagyon sok gyerek álma egy elektromos kisautó, amibe ő maga is beleülhet, és úgy vezetheti, mint apa a családi verdát. Ám egy ilyen gyerekautó sem nevezhető olcsó mulatságnak, és a szülőknek alaposan át kell gondolni, hogy megéri-e megvenni egy ilyen luxuscikket a csemetéjének. Van azonban egy olcsósító megoldás, mégpedig az, hogy nem hazai forgalmazótól vásároljunk, hanem egyenesen Kínából rendeljük. Banggoodon most egy terepjárót már 75 000 forintért meg lehet venni, ráadásul EU raktárból.

10 Ah-s akkumulátor van benne, amit 10 óra alatt lehet feltölteni, és nagyjából egy órán keresztül bírja egy feltöltéssel. Azon túl, hogy kétszemélyes, egyéb extrákkal is rendelkezik. Van benne biztonsági öv, csomagtartó, LED világítás, duda, de még hifi is, így lehet zenére is csapatni vele.

A hazai felhozatalban 100 000 forint alatti gépet nem lehet találni, de jellemzően annál még jócskán drágábbak is. A Banggood-os terepjáró viszont a BG567df6 kuponkóddal már megrendelhető mindössze 75 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami elképesztően alacsony ár egy ilyen járműért. Ráadásul ebben benne van a szállítási költség is, valamint EU raktárból szállítják.

hirdetés