hirdetés

Egy újabb RGB LED-es monitorlámpa a BlitzWolf műhelyéből

hír
Egy újabb RGB LED-es monitorlámpa a BlitzWolf műhelyéből 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-09-15

A monitorlámpákba nagyjából egy éve szerettünk bele, és azóta is próbáljuk terjeszteni az igét, hogy milyen hasznos dolog, de azt vettük észre, hogy két táborra szakadt ebben a kérdésben az olvasóbázisunk. Van aki szerint kötözni való bolond az, aki ilyet használ, mások pedig esküsznek rá, hogy nincs jobb dolog a világon. Mi az utóbbiak felé húzunk és a BlitzWolf új lámpája is számukra készült. A BW-CML2 Pro egy nagyon jó terméknek néz ki, és ehhez képest egészen baráti az ára is.

A legtöbb monitorra feltehető, de leginkább 1-3,5 centiméter vastag megjelenítőkre ajánlják. Megtáplálni USB portról lehetséges, tehát egy power bank vagy a számítógép USB portja is bőven elegendő hozzá.

A BlitzWolf BW-CML2 Pro egy olyan monitorlámpa, aminél nem kell jobb, sőt, már ebben is vannak bőséggel extrák. A kütyü ehhez képest nem lett drága, és még kuponkóddal kicsit tovább tolhatjuk lefelé az árát. A BG3a175c  kódot kell bepötyögni, és így 12 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető a lámpa, teljesen ingyenes házhozszállítással, plusz költségek nélkül.

hirdetés