hirdetés

Egy új egér jelent meg Banggoodon, flagship szenzorral

hír
Egy új egér jelent meg Banggoodon, flagship szenzorral 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-05

Nagyon ritkán találunk olyan egeret kínai webshopokban, ami nem valamilyen olcsó cucc vagy egy nagynevű márka termékének koppintása. Most az Attack Shark brand X6 modellje került a figyelmünk középpontjába, ami egy vezeték nélküli egér, a töltője nem egy egyszerű USB kábel, a benne lévő optikai szenzor egy igazi szörnyeteg, az azt gyártó cég pedig olyan márkáknak szállít, mint a Logitech, a Razer vagy a Zowie. A figyelemre méltó periféria 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGAPRH026  kuponnal, ami egy ilyen felszereltségű egérért egyáltalán nem sok.

Erre jön még rá az extra jól kinéző töltőállomás, amire az X6 mágnesesen kapcsolódik és még RGB világítással is megspékelték. A dokkolón található egy USB-A és egy Type-C csatlakozó is, amire sajnos sem a leírás, sem a sajtóanyag nem tér ki, hogy mire jó, de az USB-C minden bizonnyal a tápcsatlakozója, az USB-A pedig talán arra szolgál, hogy ide csatlakoztathassátok az egér 2,4 GHz-es vevőjét.

Az Attack Shark X6 fekete és fehér színben is rendelhető, a világosabb szín pedig nagyon jól áll neki, én biztosan azt választanám. A BGAPRH026  kuponkóddal 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és egy pár forint szállítási költség fejében már meg is rendelhető, ennyi pénz pedig egy ilyen egérért egyáltalán nem sok. Elég csak abba belegondolni, hogy egy-egy hasonló képességű Logitech vagy Razer modellért legalább ennek a dupláját elkérik.

hirdetés