hirdetés

Egy tízesért vihető a BlitzWolf mechanikus billentyűzete

hír
Egy tízesért vihető a BlitzWolf mechanikus billentyűzete 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-06

Hatalmas rajongótábora van a mechanikus billentyűzeteknek, ami azért lehetséges, mert az ilyen típusú klaviatúrák valóban sokkal jobb élményt tudnak adni, mint a membrános változatok. Akár játékról vagy hosszú szövegek gépeléséről van szó, egy megfelelően kiválasztott billentyűzet sokat adhat az élményhez, amit leginkább csak azok vitatnak, akik még nem próbáltak ilyet használni. Aki szeretne belekóstolni ebbe a világba, az most nagyon kedvező áron megteheti, mert a BlitzWolf BW-KB2 klaviatúrája már egy tízezresért megrendelhető.

A BlitzWolf billentyűzetén az összes gombot fel lehet programozni, így az igazi hardcore júzerek is jól használhatják. USB Type-C porton keresztül kapcsolódik a géphez, és tartozik hozzá egy külön szoftver, amiben testre lehet szabni a LED világítást, az egyes billentyűk funkcióit és makrózásra is van lehetőségünk benne. NKRO technológiát is kapott, ami annyit takar, hogy nincsen ghosting, az eszköz akár az összes gomb egyidejű lenyomását is tudja érzékelni.

Aki szeretne belekóstolni, hogy milyen az élet egy mechanikus billentyűzettel, az most nagyon jutányos áron megteheti. Sajnos Banggoodról a piros kapcsolós változat elfogyott, de kék, zöld és sárga kapcsolóval még vihető a BlitzWolf BW-KB2. A BG51f389  kuponkódot kell hozzá felhasználni, így pedig a kék és a sárga kapcsolós vihető 9900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a zöld pedig 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés