hirdetés

Egy öntözésvezérlővel nem szárad ki a kert

hír
Egy öntözésvezérlővel nem szárad ki a kert 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-17

Nyaranta felmerül a dilemma, hogy hogyan oldjuk meg az öntözést a kertben, mert általában amikor gatyarohasztó, csatakosra izzasztó hőség van, akkor sokszor elutazunk, és nem tudunk a locsolással foglalkozni. Hiába van slag, esőztető, netalán egy kezdetleges rendszer, ha nincs időzítő, akkor ez semmit sem ér egy utazás közben. A RendeljKínait Tavaszi Vásárán most nagyon jó áron megvásárolhatjuk az egyszerű időzítőt, amivel elkerülhető, hogy kiszáradjon a kertünk, akármilyen hőség is jön.

A Tavaszi Vásáron most nagyon jó áron vásárolhatjuk meg a terméket, mindössze 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BGb8d457 kuponkóddal, és ebben már a házhozszállítás költsége is benne van. A hazai boltokban is kaphatók hasonló termékek, de jellemzően drágábbak, 10 000 forint alatt nem igen találhatunk hasonlót.

Ha nem elégszünk meg ennyivel, hanem okostelefonról is szeretnénk vezérelni a kerti csapot, akkor a BlitzWolf ilyen jellegű termékét érdemes megvenni, mely most szintén kedvezményes áron rendelhető!

hirdetés