hirdetés

Egy mindentudó egér mindössze 6800 forintért

hír
Egy mindentudó egér mindössze 6800 forintért 1

Forrás: Baggood.com

írta: SonkaMod
2022-07-26

Az egereket tekintve nagyon sok felhasználó nem túl válogatós, ami annak is köszönhető, hogy nem is tudják, hogy mennyivel többet nyújthat számukra egy okosabb verzió. Egy plusz gomb, a DPI állítás, a vezeték nélküli használat és megannyi funkció teheti kényelmesebbé az életünket. Ha nem akarunk sokat rákölteni, de mégis szeretnénk egy olyan egeret, ami már tud egy pár extrát, akkor az Fmouse M303 egy elég jó alternatíva, viszonylag alacsony áron.

Vezeték nélküli az egér, ami alapból ad egy nagyfokú rugalmasságot, de további előnye, hogy nem ceruzaelemes. Nagyon sok ilyen egér még ilyen cserélhető elemekkel megy, ami azért rossz, mert általában pont akkor nincsen kéznél egy csereelem, amikor kéne. Ezzel szemben ez a modell Type-C porton keresztül tölthető, ami pedig kényelmes megoldás, mert ilyen általában mindig van kéznél, akár a számítógépről is megtáplálhatjuk.

Sokkal többet tud ez az egér, mint egy alsópolcos társa, az ára pedig egyáltalán nem vészes. Ha hajlandóak vagyunk elszakadni a Logitech vonaltól, akkor ez megér egy próbát. Egyébként eléggé hasonlít kinézetre a Logitech MX Anywhere 3-hoz, és hasonló tudásban is, csak harmadannyiba kerül. Banggoodon a BGc75e49  kuponkóddal 6800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg szállítási költséggel együtt, minden további sarctól mentesen.

hirdetés