hirdetés

Egy kültéri napelemes lámpa most 7 dolcsiért rendelhető

hír
Egy kültéri napelemes lámpa most 7 dolcsiért rendelhető 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-05-26

Szerintem a kültéri lámpák legjobbjai azok, amiken napelem van, mert ezekhez nem kell külön áramforrást biztosítani. Rengeteg helyre fel lehet szerelni, és tapasztalataim alapján jól működnek. Érdemes belőlük olyat venni, amin jó sok LED van, amik többirányba néznek és mozgásérzékelőt is kapott. Egy ilyet lehet most a Banggoodról rendkívül olcsón rendelni, mert 2400 Ft-ért már meg is kapjuk, és még azt is ki lehet választani, hogy hideg- vagy melegfehér legyen a fénye.

IP65-ös vízállósággal rendelkezik, nem árt neki az eső, amit el is várhatunk tőle, hiszen leárnyékolni nem érdemes a napelem miatt. Bírja továbbá a meleget és a hideget is, tehát egész évben kint lehet a szabadban.

A lámpa nagyon kedvező áron megvásárolható Banggoodon. A BGHUPX092  kuponkódot lehet felhasználni rá, amivel mindössze 2400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül ingyenes házhozszállítással.

hirdetés